14 Aralık 2012 Cuma

BORDO PELERİN

SELAMUNALEYKÜM BLOG SAKİNLERİ;yeni bir pelerinle karşınızdayım,tasarım kardeşime ait belirtmeden geçemiycem:)))

daha detaylı görmek isterseniz facebook buyrun:)) malum kota sornu oluyor blogta bende artık çoğu şeyi orda paylaşıyorum :)))
SEVGİLER....

10 yorum:

  1. Merhaba güle güle kullan pelerinini kota sorunu oluyor bende de imageshack'e yükleyip oradan alıyorum url ile belki bi çözüm olabilir bu sana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :)) dediğin yöntemi deniycem inşlh :))

      Sil
  2. GÜLE KULLANIN ELİNİZE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ

    YanıtlaSil
  3. o siyah parçanın çıkması çok hoş. çıkmasa da olur da. yani ben de bi kaban diktim üstüne minnacık bi pelerin düşünüyordum.. öndeki düğmeye monter şeklinde olur sanki.. neyse bi karar vereyim de:))
    ellerine sağlık !!!!!!!!
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende zaten öndeki düğmeye bağladım ,istediğim zaman çıkarıp farklı kombinlensin istedim zaten farklı kılanda o pelerinin :))

      Sil
  4. çok güzel olmuş canım eline sağlık

    YanıtlaSil
  5. Çok çok beğendim. Sabahtan beri bakıp bakıp duruyorum. Acaba biraz zaman sonra bende dikebilir miyim diye? Yeni başlayan biri için zor mudur? Kalıpla mı diktiniz? Neyi baz aldınız en ölçüsünde? Umarım ayıp olmuyordur. Satış ta yapıyorsunuz. Cevaplarsanız şimdiden çok çok teşekkür ederim. Sevgiler... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmenize sevindim:)) bende çok severek giyiyorum:)) kalıpları ben hazırladım modelistlik eğitimi aldığım için kalıplarda çok yardımcı oluyor bana:))) burdada birkaç pelerin modeli var sanırım onlardan faydalanabilirsiniz

      Sil

"Nerede olursan ol!Allah'tan kork!Yaptığın kötülüğün arkasından bir iyilik yap ki bu onu yok etsin.İnsanlara karşı güzel ahlakın gereğine göre davran."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...