2 adet yufka
500 gr kültür mantarı
yarım çay bardağı pilavlık bulgur
1 büyük soğan
sıvıyağ
tuz
ilk önce mantar ve soğanı az yağda kavuruyoruz daha sonra bulguru ekliyoruz ve yarım çay bardağı kadar su ve 1 çay kaşığı tuz ekleyip demlenmeye bırakıyoruz iç harcı bu şekilde
yufkamızı seriyoruz önce sıvıyağ ile yağlıyoruz ki kuru olmasın diye sonra soğumuş iç harcımızı serpiştiriyoruz her tarafına
2.yufkayıda diğer yufkanın üzerine koyuyoruz tekrar sıvıyağ ekliyoruz ve iç harcımızdan resimdeki gibi
zarf şeklinde katlıyoruz böreğimizi üzerine tekrar sıvıyağ sürüyoruz nar gibi kızarması için
200 derecelik fırında pişiriyoruz AFİYET OLSUN....
çok güzel görünüyor :)
YanıtlaSilTeşekkürler tadi da bir okadar guzel
Silbu arada bloğumdaki yayın sorunundan dolayı yeni bir blog açtım.
YanıtlaSilmodavesaireburcu.blogspot.com yeni adresim. orda yazılarım okuma listelerine düşecek inşallah :) takip edersen çok sevinirim:)
Merhaba, şirin tarifler blogunun sahibi melike uzun zamandır sitesine yazmıyor.
YanıtlaSilÇok merak ettim onu sanırım sizler bir birinize gidip geliyorsunuz..
Haberiniz var mı acaba ondan ?
Bir şey mi oldu...
Gerçi sizde sanırım uzun zamandır yazmıyorsunuz..
Elinize sağlık.Mantarla bulgurun uyumu güzel olmuştur denemek lazım Sevgilerimle...
YanıtlaSilÇok lezzetli olmuştur mutlaka.Deneyecem bu tarifinizi, ellerinize sağlık.
YanıtlaSilmerhabalar blogunuzu yeni kesfettim. Tarif cok lezzetli gozukuyor. Benim bloguma da beklerim :)
YanıtlaSilhttp://bentasindim.blogspot.nl/
İştah kabartan bir tarif olmuş,ellerinize sağlık..Benim bloguma da buyrunn::))
YanıtlaSilBu yorum yazar tarafından silindi.
YanıtlaSilBizim urunlerimizi terzinize diktirerekni destek oliyorsunuz resim paylasirken ayni model nar cicegi renginden diiilecektir yazmissiniz bumu destek hic hos bir durum degil sizde emek verip izinsiz resimleriniz paylasilsa ne hissederdiniz acaba cok merak ediyorum
Silhmm acıktığımı hissettim :))) bana da beklerim yeniyim :)) http://www.tesetturiceblog.com
YanıtlaSil