11 Mayıs 2013 Cumartesi

ANNELER GÜNÜ İNDİRİM GANİMETLERİ :):)

SELAMUNALEYKUM ARKADAŞLAR, anneler günü olması sebebi ile bir çok yerde indirim var malumunuz bizde bu fırsatı değerlendirip sabahın erken saatlerinde gratisin yolunu tuttuk ve bakın neler almışız.

benri marka ıslak mendilleri 1.25 tl ye aldık dikiş için çok harcıyoruz neden derseniz sürekli kumaş tozlarını sildiğimiz için  dayanmıyor :):)

the balm ürünlerinin bir çok ürününü aldık balm jovi palet çok kullanışlı olduğu için indirimde yakalayınca kaçırmadık normal fiyatı 60 tl indirimde 30 tl ye aldık.
yine aynı markanın balm shelter  renkli nemlendiricisini aldık 18 koruma faktorlu güzel bir ürün yağlı cilt yapısında olanlar kullanmasın biraz  parlama yapıyor.
concealer ını pek beğenmedik çok sert sürümü çok zor kapatıcılığı eh işte bir daha almam bu ürünü.

gratisin bu maskeleri süper denemenizi tavsiye ederim lavanta ve papatyalı olanını aldık, güllü olanıda çok güzel.fiyatıda  indirimde 2.40tl


bebak makyaj temizleme mendilini hiç beğenmedik :)
diğer marka olan ürün çok güzel bugün test ettik.:)

siyah nokta bandını senelerdir kullanıyoruz memnun kaldık ondan da.golden rose diplinerin metnini çok duyduk denemek istedik bakalım beğenecekmiyiz.rosmandan  orkide özlü tırnak eti kremi aldık pek bir işe yaramıyor ama aldık işte :):)
 
bu kremi annemiz için aldık 
 kese eldiven
 kirpik makası güzel bir ürün  bu markayı almanızı tavsiye ederim

işte  bu rimeller bizi bizden aldı aslında pek bir beklentimiz yoktu taki bugün deneyene kadar kirpikleri hem dolgunlaştırıyor kıvırıyor ve uzatıyor eee daha ne olsun diğer ünlü markaların bir çok rimelini kullandık fakat bu ürün kadar memnun kalmadık fiyatıda çok şaşırtıcı 3.25 tl :) bugün 2 tane daha almaya gittik fakat kalmamış :(:(
 nivea duş jeli kullandığımız bir ürün kokusu çok hoş. uni marka göz makyajı temizleme diski yeşil çaylı daha önce kayısılı olanını denemiştik çok güzel temizliyor göz makyajını.
 balm jovi paletimizin görünüşü hem far paleti ,allık aydınlatıcı.iki renk de ruj bulunuyor bir palette kabıda çok sevimli bunun için bile alınır.

bu ayakkabıları bugün annemize anneler  günü hediyesi olarak aldık.
bayağı uzun oldu galiba benden şimdilik bu kadar ..SEVGİYLE KALIN ....

4 yorum:

  1. bu indirim herkese iyi geldi:) bende bugün gratis alışverişimi fazlasıyla yaptım çok şükür:) güle güle kullanın. üç aylarınızda hakkınızda hayırlı olsun inş. bana da beklerim. hayırlı akşamlar:) modatime13.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. aldıklarınızı iyi günlerde kullanın indirimden güzel yararlanmissiniz

    YanıtlaSil
  3. oh oh maşallah kızlar gratisi toplamışınız :) rimeli merak ettim bak gidip bakınayım bende.
    ayakkabıda çok hoş bizimde anneler günümüz kutlu olsun canım:) her kız potansiyel annedir dimi:) güle güle kullanın bacı kardeş

    YanıtlaSil
  4. gratis alışverişleri çok karlı oluyor...
    özellikle bu indirimlerde :)
    güle güle kullanın kızlar...

    YanıtlaSil

"Nerede olursan ol!Allah'tan kork!Yaptığın kötülüğün arkasından bir iyilik yap ki bu onu yok etsin.İnsanlara karşı güzel ahlakın gereğine göre davran."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...