22 Aralık 2011 Perşembe

KOL VE YAKA DETAYLI MANTOM


HERKESE MERHABALAR?uzun zamandır dikmeyi planladığım mantomu sonunda dikebildim çok şükür,gelelim detaylarına:kumaşım geçen sene almıştım nu sene dikmek nasipmiş,kalıbını sorarsanız kendim uyarladım yaka ve kollara  şu parkaların içine konulan yünlü kumaşlardan kullandım aslında kürkleri çok beğenmiştim ama neyazıkki alerjim olduğu için kullanamadım,düğme yerine çıtçıt diktim ensonda desenli bi astar tercih ettim ve en sonunda kavuştuk mantomla:))))) beğenize sunuyorum artık yorumlarınızı bekliyorum....

11 yorum:

  1. güle güle giy çook güzel olmş o minik fiyonklar da yakışmış, iyi ki minikler, kibar bir sonuç olmuş. ben de yeşil montumu bitirdim sırada astar var :))

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler fiyonklar büyük olsa kötü olurdu dediğin gibi,sanada kolay gelsin en uğraştırıcı yer astarlama

    YanıtlaSil
  3. walla süper olmuş canım ellerine sağlık..!çok yakışmış..böyle bi modeliyapmaya kalkışmıştım ama kumaşımın azizliğine uğradım ve bıraktım sinirlendim..sen uzun yapmışssın bideeeee benim çook sevdiğim fiyonkları da kullanmışsın...harika..ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. sağol canım ben uzn giyiyorum öyle alıştım,fiyonk bende çok seviyorum çok şirin duruyor.nasıl bi kumaş kullandın,ben kumaşı çok uyguna aldım 3 parça 10tl israf olmadı çok şükür::))

    YanıtlaSil
  5. oyyy bu manto çok güzel kıskandım ama ben :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıskanma hsn daha güzelleri senin olsun:))

      Sil
  6. Bayıldım buna , ellerine sağlık , sana has model olması dahada güzel

    YanıtlaSil
  7. teşekkürler,kendi tarzımı yansıttım kimsede olmaması da hoş oluyor yani:))))))

    YanıtlaSil
  8. çok çok çok beğendim. gerçi diktiklerinizin hepsi çok güzel. sağlıkla giyinin.

    YanıtlaSil
  9. bunu daha önce duydunuz mu bılmıyorum ama bende o koreli kızda turuncumsu rengını görüp, kendimi gore uyarlayıp dıktırdım :) şimdi tesadüfen karsıma cıkınca bende soylemek istedim. güle güle giyin..

    YanıtlaSil

"Nerede olursan ol!Allah'tan kork!Yaptığın kötülüğün arkasından bir iyilik yap ki bu onu yok etsin.İnsanlara karşı güzel ahlakın gereğine göre davran."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...